Menyang kontèn

Kabiskopan Osório

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Osório

Dioecesis Osoriena
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiPorto Alegre
Statistik
Amba6.210 km2 (2.398 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
269,186
226,547 (84.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 November 1999 (24 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJaime Pedro Kohl, P.S.D.P.
Biskop emeritusThadeu Gomes Canellas
Situs web
www.diocesedeosorio.org

Kabiskopan Osório (Latin: Dioecesis Osoriena) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Osório, provinsi grejawi Porto Alegre, Brazil.

Riwayat

[besut | besut sumber]
  • 10 November 1999: Didegake minangka Kabiskopan Osório saka Kabiskopan Caxias do Sul lan Kabiskopan Agung Metropolitan Porto Alegre

Referensi

[besut | besut sumber]