Menyang kontèn

Kabiskopan Imperatriz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Koordhinat: 5°31′49.3″S 47°27′23.3″W / 5.530361°S 47.456472°W / -5.530361; -47.456472

Kabiskopan Imperatriz

Dioecesis Imperatricis
Catedral Nossa Senhora da Fátima (2012)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba22.659 km2 (8.749 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
470,000
376,000 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké27 Juni 1987 (36 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Fátima
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGilberto Pastana de Oliveira

Kabiskopan Imperatriz (Latin: Dioecesis Imperatricis) yaiku kabiskopan Latin suffragan ing provinsi grejawi Metropolitan São Luís do Maranhão, wetan lor Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Nossa Senhora da Fátima, sing didedikasikake kangge Bunda saka Fatima, ing kutha Imperatriz, negara bagean Maranhão.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]