Menyang kontèn

Prelatur Teritorial Itacoatiara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Prelatur Teritorial Itacoatiara

Praelatura Territorialis Itacoatiarensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiManaus
Statistik
Amba83.012 km2 (32.051 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
155,254
126,726 (81.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké13 Juli 1963 (60 taun kepungkur)
KatedralCatedral Prelatícia Nossa Senhora do Rosário
Kapemimpinan saiki
PrelatusLowong

Prelatur Teritorial Itacoatiara (Latin: Praelatura Territorialis Itacoatiarensis) yaiku prelatur teritorial (yurisdiksi Katulik Roma pra-kabiskopan) ritus Latin ing provinsi grejawi Kabiskopan Agung Manaus, negara bagian Amazonas, Brasil lor. Tahta katedrale ana ing Catedral Prelatícia Nossa Senhora do Rosário, sing didedikasikake kangge Maria Bunda Rosario, ing kutha Itacoatiara, Amazonas.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 3°08′S 58°26′W / 3.133°S 58.433°W / -3.133; -58.433