Menyang kontèn

Kabiskopan Campos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Campos

Dioecesis Camposinus
Catedral Basílica do Santíssimo Salvador (1973)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiNiterói
Statistik
Amba12.520 km2 (4.834 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
986,000
854,000 (86.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké4 Desember 1922 (101 taun kepungkur)
KatedralCatedral Basílica do Santíssimo Salvador
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopRoberto Francisco Ferrería Paz
Biskop emeritusJoão Corso, S.D.B.
Roberto Gomes Guimarães

Kabiskopan Campos (Latin: Dioecesis Camposinus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Campos dos Goytacazes, provinsi grejawi Niterói, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing 4 Desember 1922, kabiskopan iku didegaké minangka Kabiskopan Campos saka Kabiskopan Niterói.

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 21°45′25″S 41°19′26″W / 21.7569°S 41.3239°W / -21.7569; -41.3239