Menyang kontèn

Kabiskopan Juína

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Juína

Dioecesis Iuinensis

Diocese de Juína
Lokasi
Nagara Brasil
Provinsi grejawiCuiabá
MetropolitanCuiabá
Statistik
Amba129.078 km2 (49.837 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
140,000
126,593 (90.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké23 Desember 1997 (26 taun kepungkur)
KatedralKatedral Ati Suci Yesus ing Juína
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopNeri José Tondello
Biskop Agung MetropolitanMílton Antônio dos Santos

Kabiskopan Juína (Latin: Dioecesis Iuinensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Juína, provinsi grejawi Cuiabá, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°25′07″S 58°45′20″W / 11.4185°S 58.7556°W / -11.4185; -58.7556