Menyang kontèn

Kabiskopan Cruz das Almas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Cruz das Almas

Diocese de Cruz das Almas
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Salvador da Bahia
Statistik
Amba2.409 km2 (0.930 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2017)
324,392
191,228 (59%)
Paroki16
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké22 November 2017 (6 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora do Bom Sucesso
Imam sekuler19
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAntônio Tourinho Neto

Kabiskopan Cruz das Almas yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Cruz das Almas, Bahia, Brazil. Kabiskopan kasebut menika tahta sufragan saka Kabiskopan Agung São Salvador da Bahia.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing 22 November 2017, Paus Fransiskus ngadegake Kabiskopan Cruz das Almas saka Kabiskopan Agung São Salvador da Bahia.[1][2]

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Cruz das Almas". catholic-hierarchy.org. Dibukak ing 2017-12-01.
  2. "Diocese of Cruz das Almas". Giga Catholic. Dibukak ing 2017-12-01.