Menyang kontèn

Kabiskopan Montenegro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Montenegro

Dioecesis Nigromontana
Catedral de São João Batista (2018)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiPorto Alegre
Statistik
Amba4.395 km2 (1.697 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
340,000
283,119 (83.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké2 Juli 2008 (15 taun kepungkur)
KatedralCatedral de São João Batista
Kapemimpinan saiki
BiskopPaulo Antônio de Conto
Peta
Situs web
www.diocesemontenegro.com.br

Kabiskopan Montenegro (Latin: Dioecesis Nigromontana) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi tahta indukne, Keuskupan Agung Porto Alegre (ing ibu kota negara bagian), negara bagian Rio Grande do Sul, Brasil kidul. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral de São João Batista, sing didedikasikake kangge Yohanes Pambaptis ing kutha Montenegro, Brazil.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]