Menyang kontèn

Kabiskopan Oliveira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Oliveira

Dioecesis Oliveirensis

Diocese de Oliveira
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBelo Horizonte
MetropolitanBelo Horizonte
Statistik
Amba7.738 km2 (2.988 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
300,000
285,000 (95.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Desember 1941 (82 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Oliveira ing Oliveira, Minas Gerais
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMiguel Ângelo Freitas Ribeiro
Biskop Agung MetropolitanWalmor Oliveira de Azevedo
Biskop emeritusFrancisco Barroso Filho
Situs web
www.dioceseoliveira.org.br
Kabiskopan Oliveira.
Regional CNBB Leste 2.

Kabiskopan Oliveira (Latin: Dioecesis Oliveirensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Oliveira, provinsi grejawi Belo Horizonte, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 20 Desember 1941: Didegake minangka Kabiskopan Oliveira saka Kabiskopan Agung Metropolitan Belo Horizonte

Sumber[besut | besut sumber]