Menyang kontèn

Kabiskopan Bom Jesus da Lapa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bom Jesus da Lapa

Dioecesis Spelaeopolitana a Bono Iesu
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiVitória da Conquista
Statistik
Amba562.303 km2 (217.106 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
360,000
287,000 (79.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké22 Juli 1962 (61 taun kepungkur)
KatedralCatedral Bom Jesus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoão Santos Cardoso

Kabiskopan Bom Jesus da Lapa (Latin: Dioecesis Spelaeopolitana a Bono Iesu) yaiku kabiskopan sinhg ana ing kutha Bom Jesus da Lapa, provinsi grejawi Vitória da Conquista, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 22 Juli 1962: Didegake minangka Kabiskopan Bom Jesus da Lapa saka Kabiskopan Barra

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 13°15′32″S 43°25′20″W / 13.2588°S 43.4223°W / -13.2588; -43.4223