Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Maceió

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Maceió

Archidioecesis Maceiensis
Katedral Metropolitan
Lokasi
NagaraBrazil
Statistik
Amba8.545 km2 (3.299 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2003)
1,452,476
944,100 (65.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké2 Juli 1900 (123 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana Nossa Senhora dos Prazeres
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungAntônio Muniz Fernandes, O. Carm.
Biskop emeritusEdvaldo Gonçalves Amaral, S.D.B.
José Carlos Melo, C.M.
Situs web
www.arquidiocesedemaceio.org.br

Kabiskopan Agung Maceió (Latin: Archidioecesis Maceiensis) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Maceió, Brazil.

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 9°39′55″S 35°44′07″W / 9.6652°S 35.7352°W / -9.6652; -35.7352