Menyang kontèn

Kabiskopan Santo Ângelo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Santo Ângelo

Dioecesis Angelopolitana
Katedral
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSanta Maria
Statistik
Amba16,776 km2 (6,477 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
508,000
389,000 (76.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké22 Mei 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralCatedral Anjo da Guarda
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJosé Clemente Weber
Biskop emeritusEstanislau Amadeu Kreutz
Situs web
www.diocesedesantoangelo.org.br

Kabiskopan Santo Ângelo (Latin: Dioecesis Angelopolitana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Santo Ângelo, provinsi grejawi Santa Maria, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]