Menyang kontèn

Kabiskopan Viana ing Brasil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Viana

Dioecesis Vianensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba23.118 km2 (8.926 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
550,000
460,000 (83.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 Oktober 1962 (61 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEvaldo Carvalho dos Santos, C.M.
Biskop emeritusXavier Gilles de Maupeou d'Ableiges
Situs web
www.diocesedeviana.org.br

Kabiskopan Viana (Latin: Dioecesis Vianensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Viana, provinsi grejawi São Luís do Maranhão, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 30 Oktober 1962: Didegake minangka Kabiskopan Viana saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Luís do Maranhão

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]