Menyang kontèn

Kabiskopan Bom Jesus do Gurguéia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Bom Jesus do Gurguéia

Dioecesis Boni Iesu a Gurgueia
Catedral de Nossa Senhora das Mercês (2012)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiTeresina
Statistik
Amba53.583 km2 (20.689 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
161,532
143,832 (89.0%)
Informasi
Greja sui iurisGereja Latin
RitusRitus Roma
Didegaké18 Juni 1920 (104 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Nossa Senhora das Mercês
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMarcos Antônio Tavoni
Biskop Agung MetropolitanJacinto Furtado de Brito Sobrinho

Kabiskopan Bom Jesus do Gurguéia (Latin: Dioecesis Boni Iesu a Gurgueia) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Kabiskopan Agung Teresina, negara bagean Piauí, wetan lor Brasil. Tahta episkopal katedrale yaiku Marian Catedral de Nossa Senhora das Mercês, sing ana ing kutha Bom Jesus, Piauí.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 9°04′20″S 44°21′23″W / 9.0721°S 44.3563°W / -9.0721; -44.3563