Menyang kontèn

Kabiskopan São José do Rio Preto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan São José do Rio Preto

Dioecesis Riopretensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiRibeirão Preto
Statistik
Amba14.423 km2 (5.569 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)

934,000
701, 000 (75.05%)
Informasi
RitusRitus Roma
Didegaké25 Januari 1929 (95 taun kepungkur)
KatedralCatedral São José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopTomé Ferreira da Silva
Peta
Situs web
www.bispado.org.br

Kabiskopan São José do Rio Preto (Latin: Dioecesis Riopretensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha São José do Rio Preto, provinsi grejawi Ribeirão Preto, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 Januari 1929: Didegake minangka Kabiskopan Rio Preto saka Kabiskopan São Carlos do Pinhal
  • 11 Desember 2002: Ganti jeneng dadi Kabiskopan São José do Rio Preto

Referensi[besut | besut sumber]