Menyang kontèn

Kabiskopan Caicó

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Caicó

Dioecesis Caicoënsis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiNatal
Statistik
Amba9.372 km2 (3.619 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
277,000
264,000 (95.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 November 1939 (84 taun kepungkur)
KatedralKatedral Sant’Ana
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskopsede vacante
Peta
Situs web
www.diocesedecaico.com.br

Kabiskopan Caicó (Latin: Dioecesis Caicoënsis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Caicó, provinsi grejawi Natal, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 November 1939: Didegaké minangka Kabiskopan Caicó saka Kabiskopan Natal

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 6°27′30″S 37°05′34″W / 6.4582°S 37.0928°W / -6.4582; -37.0928