Menyang kontèn

Kabiskopan Itumbiara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Itumbiara

Dioecesis Itumbiarensis
Catedral Santa Rita de Cássia
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiGoiânia
Statistik
Amba21.871 km2 (8.444 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
283,383
221,038 (78.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké11 Oktober 1966 (57 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santa Rita de Cássia
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSede vacante
Biskop emeritusCelso Pereira de Almeida, O.P.

Kabiskopan Itumbiara (Latin: Itumbiaren(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Itumbiara, provinsi grejawi Goiânia, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 11 Oktober 1966: Didegake minangka Kabiskopan Itumbiara saka Kabiskopan Agung Metropolitan Goiânia

Referensi[besut | besut sumber]