Menyang kontèn

Kabiskopan Livramento de Nossa Senhora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Livramento de Nossa Senhora

Dioecesis Liberationis Marianae
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiVitória da Conquista
Statistik
Amba24.890 km2 (9.610 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
269,071
233,878 (86.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké27 Februari 1967 (57 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora do Livramento
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopArmando Bucciol

Kabiskopan Livramento de Nossa Senhora (Latin: Dioecesis Liberationis Marianae) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Livramento de Nossa Senhora (negara bagean Bahia), provinsi grejawi Vitória da Conquista, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 27 Februari 1967: Didegake minangka Kabiskopan Livramento de Nossa Senhora saka Kabiskopan Caetité

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 13°39′01″S 41°50′28″W / 13.6502°S 41.8411°W / -13.6502; -41.8411