Menyang kontèn

Kabiskopan Zé Doca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Zé Doca

Dioecesis Zedocanus
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba40.000 km2 (15.444 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
284,932
260,000 (91.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké16 Oktober 1961 (62 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santo Antônio de Pádua
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCarlo Ellena

Kabiskopan Zé Doca (Latin: Dioecesis Zedocanus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Zé Doca, provinsi grejawi São Luís do Maranhão, Brazil. Nganti 1991, kabiskopan kasebut diarani minangka Kabiskopan Cândido Mendes.

Referensi[besut | besut sumber]