Menyang kontèn

Kabiskopan Coroatá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Coroatá

Dioecesis Coroatensis
Catedral Nossa Senhora da Piedade (2008)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba18.744 km2 (7.237 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
501,418
401,134 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké26 Agustus 1977 (46 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Piedade
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSebastião Bandeira Coêlho

Kabiskopan Coroatá (Latin: Dioecesis Coroatensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Coroatá, provinsi grejawi São Luís do Maranhão, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 26 Agustus 1977: Didegake minangka Kabiskopan Coroatá saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Luís do Maranhão

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°07′37″S 44°07′48″W / 4.1269°S 44.1299°W / -4.1269; -44.1299