Menyang kontèn

Kabiskopan Teixeira de Freitas–Caravelas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Teixeira de Freitas–Caravelas

Dioecesis Taxensis–Carabellensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Salvador da Bahia
Statistik
Amba18.574 km2 (7.171 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
364,720
292,000 (80.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké21 Juli 1962 (61 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Pedro, Teixeira de Freitas
Ko-katedralCatedral São Pedro, Caravelas
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAntônio Eliseu Zuqueto
Situs web
dioceseteixeiradefreitas.com.br

Kabiskopan Teixeira de Freitas–Caravelas (Latin: Dioecesis Taxensis–Carabellensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Teixeira de Freitas lan Caravelas, provinsi grejawi São Salvador da Bahia, Brazil.

Riwayat

[besut | besut sumber]
  • 21 Juli 1962: Didegake minangka Kabiskopan Caravelas saka Kabiskopan Ilhéus
  • 18 April 1983: Ganti jeneng dadi Kabiskopan Teixeira de Freitas–Caravelas

Referensi

[besut | besut sumber]