Menyang kontèn

Kabiskopan Formosa ing Brasil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Formosa

Dioecesis Formosensis

Diocese de Formosa
Katedral Maria Bunda Tak Bercela
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiBrasília
MetropolitanBrasília
Statistik
Amba47.604 km2 (18.380 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2016)
366,900
262,100 (71.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké26 Maret 1956 (68 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda Tak Bercela ing Formosa, Goiás
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAdair José Guimarães

Kabiskopan Formosa (Latin: Dioecesis Formosensis) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi Brasília, Brazil tengah. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Nossa Senhora da Imaculada Conceição, sing didedikasikake kangge Bunda Tak Bercela ing kutha Formosa, negara bagian Goiás, Brazil tengah.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 15°32′42″S 47°20′14″W / 15.5451°S 47.3372°W / -15.5451; -47.3372