Menyang kontèn

Kabiskopan Registro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Registro

Dioecesis Registrensis
Catedral São Francisco Xavier (2020)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSorocaba
Statistik
Amba13.400 km2 (5.174 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
290,000
137,091 (47.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké19 Januari 1974 (50 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Francisco Xavier
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJosé Luíz Bertanha, S.V.D.

Kabiskopan Registro (Latin: Dioecesis Registrensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Registro, provinsi grejawi Sorocaba, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]