Menyang kontèn

Kabiskopan Campo Limpo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Campo Limpo

Dioecesis Campi Limpidi
Biara Katedral Keluarga Kudus
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba1.610 km2 (0.622 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,850,000
2,600,000 (91.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Maret 1989 (35 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santuário Sagrada Família
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLuiz Antônio Guedes
Biskop emeritusEmílio Pignoli
Situs web
www.diocesedecampolimpo.com

Kabiskopan Campo Limpo (Latin: Dioecesis Campi Limpidi) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Campo Limpo Paulista, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 15 Maret 1989: Didegake minangka Kabiskopan Campo Limpo saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Paulo

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°37′52″S 46°46′30″W / 23.6310°S 46.7749°W / -23.6310; -46.7749