Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Passo Fundo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Passo Fundo

Archidioecesis Passofundensis
Katedral Maria Bunda Penampakan
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiPasso Fundo
Statistik
Amba12.200 km2 (4.710 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
488,530
366,397 (75.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 Maret 1951 (73 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora Aparecida
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungRodolfo Luís Weber
Biskop AuksilierLiro Vendelino Meurer
Biskop emeritusUrbano José Allgayer
Pedro Ercílio Simon
Situs web
www.pastoral.com.br

Kabiskopan Agung Passo Fundo (Latin: Archidioecesis Passofundensis) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Passo Fundo. Sadurunge ditingkatake dadi kabiskopan agung ing 2011, kabiskopan kuwi menika bagean saka provinsi grejawi Porto Alegre ing Brazil.

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 28°15′46″S 52°24′27″W / 28.2629°S 52.4076°W / -28.2629; -52.4076