Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Montes Claros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Montes Claros

Archidioecesis Montisclarensis
Katedral
Lokasi
NagaraBrazil
Statistik
Amba45.450 km2 (17.548 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
732,679
549,509 (75.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 Desember 1910 (113 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana Nossa Senhora Aparecida
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungJosé Alberto Moura
KoadjutorJoão Justino de Medeiros Silva
Situs web
www.arquimoc.org.br
Regional CNBB Leste 2.
Kabiskopan Agung Montes Claros.

Kabiskopan Agung Montes Claros (Latin: Archidioecesis Montisclarensis) yaiku kabiskopan agung Metropolitan ritus Latin ing Minas Gerais, Brazil. Tahta episkopal agung katedrale yaiku Catedral Metropolitana Nossa Senhora Aparecida, sing didedikasikake kangge Bunda saka Aparecida, ing kutha Montes Claros.

Provinsi grejawi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 16°43′31″S 43°51′48″W / 16.7253°S 43.8632°W / -16.7253; -43.8632