Menyang kontèn

Kabiskopan Campo Maior

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Campo Maior

Dioecesis Campi Maioris
Katedral Santo Antonius
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiTeresina
Statistik
Amba27.943 km2 (10.789 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
329,856
304,234 (92.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké12 Juni 1975 (49 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santo Antônio
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancisco de Assis Gabriel dos Santos

Kabiskopan Campo Maior (Latin: Dioecesis Campi Maioris) yaiku kauskupan sufragan Latin ing provinsi grejawi Teresina, negara bagian Piauí, lor wetan Brasil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Santo Antônio, sing didedikasikake kangge Santo Antonius, ing kutha Campo Maior, Piauí.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°49′26″S 42°10′06″W / 4.8238°S 42.1684°W / -4.8238; -42.1684