Menyang kontèn

Kabiskopan Guarabira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Guarabira

Dioecesis Guarabirensis
Katedral Maria Bunda Terang
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiParaíba
Statistik
Amba4.553 km2 (1.758 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
414,000
352,000 (85.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké11 Oktober 1980 (43 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Luz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMonsenhor José Nicodemos
Situs web
diocesedeguarabira.blogspot.com.br

Kabiskopan Guarabira (Latin: Dioecesis Guarabirensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Guarabira, provinsi grejawi Paraíba, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 11 Oktober 1980: Didegake minangka Kabiskopan Guarabira saka Kabiskopan Agung Metropolitan Paraíba

Ordinaris[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]