Menyang kontèn

Kabiskopan Mossoró

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Mossoró

Dioecesis Mossorensis
Katedral St. Lucy
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiNatal
Statistik
Amba18.832 km2 (7.271 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
825,000
793,000 (96.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké28 Juli 1934 (89 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santa Luzia
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMariano Manzana
Peta
Situs web
diocesedemossoro.com

Kabiskopan Mossoró (Latin: Dioecesis Mossorensis) yaiku kauskupan sing ana ing kutha Mossoró, provinsi grejawi Natal, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 28 Juli 1934: Didegaké minangka Kabiskopan Mossoró saka Kabiskopan Natal

Referensi[besut | besut sumber]