Menyang kontèn

Kabiskopan Estância

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Estância

Dioecesis Stantianus

Diocese de Estância
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiAracajú
MetropolitanAracajú
Statistik
Amba6.736 km2 (2.601 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
431,127
423,228 (98.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 April 1960 (64 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Guadalupe ing Estância
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSede Vacante
Biskop Agung MetropolitanJosé Palmeira Lessa
Administrator ApostolikGiovanni Crippa
Biskop emeritusHildebrando Mendes Costa
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Estância (Latin: Dioecesis Stantianus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Estância, provinsi grejawi Aracajú, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 30 April 1960: Didegake minangka Kabiskopan Estância saka Kabiskopan Aracaju

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°16′08″S 37°26′17″W / 11.2690°S 37.4380°W / -11.2690; -37.4380