Menyang kontèn

Kabiskopan Picos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Picos

Dioecesis Picuensis
Katedral Bunda Penebus
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiTeresina
Statistik
Amba23.121 km2 (8.927 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
347,140
302,862 (87.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké28 Oktober 1974 (49 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora dos Remédios
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPlínio José Luz da Silva
Situs web
www.diocesedepicos.org.br

Kabiskopan Picos (Latin: Dioecesis Picuensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Picos, provinsi grejawi Teresina, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 28 Oktober 1974: Didegake minangka Kabiskopan Picos saka Kabiskopan Oeiras lan Kabiskopan Agung Metropolitan Teresina

Referensi[besut | besut sumber]