Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Sorocaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Sorocaba

Archidioecesis Sorocabana
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSorocaba
Statistik
Amba4.178 km2 (1.613 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
935,414
654,789 (70.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké4 Juli 1924 (99 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana Nossa Senhora da Ponte
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungJúlio Endi Akamine
Situs web
www.arquidiocesesorocaba.org.br

Kabiskopan Agung Sorocaba (Latin: Archidioecesis Sorocabana) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Sorocaba, Brazil.

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°30′01″S 47°27′30″W / 23.5003°S 47.4584°W / -23.5003; -47.4584