Menyang kontèn

Kabiskopan Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Santos

Dioecesis Santosensis
Katedral Maria Bunda Rosario
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba2.369 km2 (0.915 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,530,874
1,310,551 (85.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké4 Juli 1924 (99 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora do Rosário
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopTarcísio Scaramussa
Biskop emeritusJacyr Francisco Braido
Peta
Situs web
www.diocesedesantos.com.br

Kabiskopan Santos (Latin: Dioecesis Santosensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Santos, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 4 Juli 1924: Didegake minangka Kabiskopan Santos saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Paulo

Referensi[besut | besut sumber]