Menyang kontèn

Eparki São Paulo (Grikenlan Melkit)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Nossa Senhora do Paraíso em São Paulo (Yunani Melkit)

Eparchia Dominae Nostrae Paradisi Sancti Pauli Graecorum Melkitarum
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
436,000
Paroki5
Informasi
DenominasiGreja Katulik Yunani Melkit
RitusRitus Bizantium
Didegaké29 November 1971
KatedralCatedral de Nossa Senhora do Paraíso
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
PatriarkYoussef Absi
EparkGeorge Toufik Khoury
Biskop emeritusFares Maakaroun

Eparki Nossa Senhora do Paraíso em São Paulo (Latin: Eparchia Dominae Nostrae Paradisi Sancti Pauli Graecorum Melkitarum) yaiku eparki Greja Katulik Yunani Melkit. Eparki kuwi ana ing kutha São Paulo, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.

Pranala jaba[besut | besut sumber]