Menyang kontèn

Kabiskopan Floresta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Floresta

Dioecesis Florestensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba18.210 km2 (7.031 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2002)
253,060
248,690 (98.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Februari 1964 (60 taun kepungkur)
KatedralCatedral Bom Jesus dos Aflitos
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong
Peta
Situs web
diocesedefloresta.wordpress.com

Kabiskopan Floresta (Latin: Dioecesis Florestensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Floresta, provinsi grejawi Olinda e Recife, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 8°36′12″S 38°34′14″W / 8.6033°S 38.5705°W / -8.6033; -38.5705