Menyang kontèn

Kabiskopan Propriá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Propriá

Dioecesis Propriensis

Diocese de Propriá
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiAracajú
MetropolitanAracajú
Statistik
Amba8.198 km2 (3.165 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
307,792
300,045 (97.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 April 1960 (64 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Antonius ing Propriá
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMário Rino Sivieri
Biskop Agung MetropolitanJosé Palmeira Lessa
Situs web
www.diocesedepropria.com.br

Kabiskopan Propriá (Latin: Dioecesis Propriensis) yaiku kabiskopan sufragan Ritus Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Kabiskopan Agung Aracaju, negara bagean Sergipe, wetan lor Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Santo Antônio, sing didedikasikake kangge Santo Antonius saka Padua, ing kutha Propriá, uga ing Sergipe.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]