Menyang kontèn

Kabiskopan Nazaré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Koordhinat: 7°44′36.4″S 35°13′45.9″W / 7.743444°S 35.229417°W / -7.743444; -35.229417

Kabiskopan Nazaré

Dioecesis Nazarensis in Brasilia
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba5.986 km2 (2.311 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
904,261
768,261 (85.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké2 Agustus 1918 (105 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancisco de Assis Dantas de Lucena
Biskop Agung MetropolitanFernando Antônio Saburido, O.S.B.
Biskop emeritusSeverino Batista de França, O.F.M. Cap.
Jorge Tobias de Freitas
Peta
Situs web
www.diocesedenazare.org

Kabiskopan Nazaré (Latin: Dioecesis Nazarensis in Brasilia) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Nazaré da Mata, provinsi grejawi Olinda e Recife, Brazil.

Riwayat

[besut | besut sumber]
  • 2 Agustus 1918: Didegake minangka Kabiskopan Nazaré saka Kabiskopan Agung Metropolitan Olinda e Recife

Referensi

[besut | besut sumber]