Menyang kontèn

Kabiskopan Bonfim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bonfim

Dioecesis Bonfimensis

Diocese de Bonfim
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFeira de Santana
MetropolitanFeira de Santana
Statistik
Amba34.600 km2 (13.359 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
659,000
596,000 (90.4%)
Paroki24
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké6 April 1933 (91 taun kepungkur)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopHernaldo Pinto Farias, S.S.S.

Kabiskopan Bonfim (Latin: Dioecesis Bonfimensis) yaiku kabiskopan ing provinsi grejawi Feira de Santana, Brasil wetan lor. Katedral episkopale yaiku Catedral Senhor do Bonfim ing kutha Senhor do Bonfim, negara bagean Bahia.

Sumber lan Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 10°27′44″S 40°11′24″W / 10.4621°S 40.1900°W / -10.4621; -40.1900