Menyang kontèn

Kabiskopan Anápolis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Anápolis

Dioecesis Anapolitanus
Lokasi
NagaraBrasil
Provinsi grejawiGoiânia
Statistik
Amba14.227 km2 (5.493 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
465,212
325,648 (70.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké11 Oktober 1966 (57 taun kepungkur)
KatedralCatedral Senhor Bom Jesus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoão Casimiro Wilk, O.F.M. Conv.
Biskop AuksilierDilmo Franco de Campos
Situs web
www.diocesedeanapolis.org.br

Kabiskopan Anápolis (Latin: Dioecesis Anapolitanus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Anápolis, provinsi grejawi Goiânia, Brasil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 11 Oktober 1966: Ngedegake minangka Kabiskopan Anápolis saka Kabiskopan Agung Metropolitan Goiânia

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 16°19′43″S 48°57′27″W / 16.3287°S 48.9574°W / -16.3287; -48.9574