Menyang kontèn

Kabiskopan São Mateus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan São Mateus

Dioecesis Sancti Matthaei
Katedral Santo Matius
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiVitória
Statistik
Amba15.104 km2 (5.832 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
428,339
304,426 (71.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké16 Februari 1958 (66 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Mateus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPaulo Bosi Dal'Bó
Biskop emeritusAldo Gerna, M.C.C.I.
Situs web
www.diocesedesaomateus.org.br

Kabiskopan São Mateus (Latin: Dioecesis Sancti Matthaei) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha São Mateus, provinsi grejawi Vitória, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]