Menyang kontèn

Kabiskopan Irecê

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Irecê

Dioecesis Irecensis

Diocese de Irecê
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFeira de Santana
MetropolitanFeira de Santana
Statistik
Amba24.065 km2 (9.292 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
532,000
344,000 (64.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké28 April 1979 (45 taun kepungkur)
KatedralKatedral Gembala Baik ing Irecê
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopTommaso Cascianelli
Biskop Agung MetropolitanZanoni Demettino Castro
Situs web
http://www.dioceseirece.com.br/

Kabiskopan Irecê (Latin: Dioecesis Irecensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Irecê, provinsi grejawi Feira de Santana, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°18′12″S 41°51′26″W / 11.3034°S 41.8571°W / -11.3034; -41.8571