Menyang kontèn

Kabiskopan Corumbá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Corumbá

Dioecesis Corumbensis

Diocese de Corumbá
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiCampo Grande
MetropolitanCampo Grande
Statistik
Amba62.890 km2 (24.282 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
105,300
87,100 (82.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké5 April 1910 (114 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Candelaria ing Corumbá
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoão Aparecido Bergamasco, S.A.C.
Biskop Agung MetropolitanDimas Lara Barbosa

Kabiskopan Corumbá (Latin: Dioecesis Corumbensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Corumbá, provinsi grejawi Campo Grande, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 18°59′56″S 57°39′03″W / 18.9988°S 57.6508°W / -18.9988; -57.6508