Menyang kontèn

Kabiskopan Apucarana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Apucarana

Dioecesis Apucaranensis
Katedral Bunda saka Lourdes
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiLondrina
Statistik
Amba8.655 km2 (3.342 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
476,000
366,020 (76.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké28 November 1964 (59 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Nossa Senhora de Lourdes
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCarlos José de Oliveira
Situs web
www.diocesedeapucarana.com.br

Kabiskopan Apucarana (Latin: Dioecesis Apucaranensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Apucarana, provinsi grejawi Londrina, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°33′06″S 51°27′37″W / 23.5516°S 51.4603°W / -23.5516; -51.4603