Menyang kontèn

Kabiskopan Floriano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Floriano

Dioecesis Florianensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiTeresina
Statistik
Amba58.697 km2 (22.663 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
285,274
279,396 (97.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké27 Februari 2008 (16 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Pedro de Alcântaria
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopValdemir Ferreira dos Santos
Biskop emeritusAugusto Alves da Rocha

Kabiskopan Floriano (Latin: Dioecesis Florianensis) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi Teresina, wetan lor Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral São Pedro de Alcântara, sing didedikasikake kangge Petrus saka Alkantara, ing kutha Floriano, negara bagean Piauí.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 6°46′03″S 43°01′19″W / 6.7676°S 43.0219°W / -6.7676; -43.0219