Menyang kontèn

Kabiskopan Campo Mourão

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Campo Mourão

Dioecesis Campi Moranensis
Katedral Santo Yosef
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiMaringá
Statistik
Amba12.544 km2 (4.843 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
356,244
292,012 (82.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Juni 1959 (64 taun kepungkur)
KatedralCatedral São José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancisco Javier Del Valle Paredes
Situs web
www.diocesecampomourao.com.br

Kabiskopan Campo Mourão (Latin: Dioecesis Campi Moranensis) yaiku kabiskopan suffragan Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Maringá, negara bagean Paraná, kidul Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral São José, sing didedikasikake karo Santo Yosef ing kutha Campo Mourão.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 24°02′38″S 52°22′38″W / 24.0440°S 52.3772°W / -24.0440; -52.3772