Menyang kontèn

Kabiskopan Palmeira dos Índios

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Palmeira dos Índios

Dioecesis Palmiriensis Indorum
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiMaceió
Statistik
Amba11.027 km2 (4.258 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
559,673
470,000 (84.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 Februari 1962 (62 taun kepungkur)
KatedralKatedral Nossa Senhora do Amparo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopManoel de Oliveira Soares Filho

Kabiskopan Palmeira dos Índios (Latin: Dioecesis Palmiriensis Indorum) yaiku sebuah kauskupan sing ana ing kutha Palmeira dos Índios, provinsi gerejawi Maceió, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 10 Februari 1962: Didegaké minangka Kabiskopan Palmeira dos Índios saka Kabiskopan Agung Metropolitan Maceió lan Kabiskopan Penedo

Referensi[besut | besut sumber]