Menyang kontèn

Administrasi Apostolik São João Maria Vianney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Administrasi Apostolik Personal Santo Yohanes Maria Vianney
Lambang Administrasi Apostolik Personal Santo Yohanes Maria Vianney
PambentukanJanuari 18, 2002; 22 taun kapungkur (2002-01-18)
JenisAdministrasi Apostolik Personal
Kantor pusatGreja Prinsipal Ati Suci Maria Bunda Rosario saka Fatima
LokasiAv. Visconde de Alvarenga, 354/386 Parque Julião Nogueira - 28050-420, Campos, Brazil
Administrator ApostolikFernando Arêas Rifan
Tokoh kunciAntônio de Castro Mayer (pangadeg)
Licínio Rangel (pimpinan pertami sawise rekonsiliasi karo Roma)

Administrasi Apostolik Personal Santo Yohanes Maria Vianney (Latin: Administratio Apostolica Personalis Sancti Ioannis Mariae Vianney) didegake ing 18 Januari 2002 dening Paus Yohanes Paulus II kanggo rohaniwan lan kaum awam Katulik tradhisionalis ing Kabiskopan Campos, Brasil. Iki menika siji-sijine Administrasi Apostolik Personal sing didegake, lan siji-sijine yurisdiksi Greja Katulik sing dikhususake kangge wujud Ritus Roma sadurunge 1970. Administrator Apostolik saiki yaiku Uskup Fernando Arêas Rifan.

Administrator Apostolik Personal Santo Yohanes Vianney[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]


Pranala jaba[besut | besut sumber]