Menyang kontèn

Kabiskopan Mogi das Cruzes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Mogi das Cruzes

Dioecesis Crucismogiensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba2.552 km2 (0.985 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,233,890
596,565 (48.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké9 Juni 1962 (62 taun kepungkur)
KatedralCatedral Sant’Ana
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPedro Luiz Stinghini
Biskop emeritusPaulo Antonino Mascarenhas Roxo, O. Praem.
Peta
Situs web
www.diocesedemogi.org.br

Kabiskopan Mogi das Cruzes (Latin: Dioecesis Crucismogiensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Mogi das Cruzes, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 9 Juni 1962: Didegaké minangka Kabiskopan Mogi das Cruzes saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Paulo lan Kabiskopan Taubaté

Referensi[besut | besut sumber]