Menyang kontèn

Kabiskopan Luz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Luz

Dioecesis Luceatinus

Diocese de Luz
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBelo Horizonte
MetropolitanBelo Horizonte
Statistik
Amba32.976 km2 (12.732 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
441,000
352,800 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké18 Juli 1918 (105 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Luz ing Luz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSede Vacante
Biskop Agung MetropolitanWalmor Oliveira de Azevedo
Situs web
Situs Web Kabiskopan
Kabiskopan Luz.
Regional CNBB Leste 2.

Keuskupan Luz (Latin: Dioecesis Luceatinus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Luz, provinsi grejawi Belo Horizonte, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]