Menyang kontèn

Kabiskopan Tocantinópolis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Tocantinópolis

Dioecesis Tocantinopolitanus
Lokasi
NagaraBrazil
MetropolitanPalmas
Statistik
Amba42.500 km2 (16.409 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
404,600
315,000 (77.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Desember 1954 (69 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Consolação
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGiovane Pereira de Melo
Peta
Situs web
diocesedetocantinopolis.org.br

Kabiskopan Tocantinópolis (Latin: Dioecesis Tocantinopolitanus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Tocantinópolis, provinsi grejawi Palmas, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 20 Desember 1954: Didegake minangka Prelatur Teritorial Tocantinópolis saka Kabiskopan Porto Nacional
  • 30 Oktober 1980: Dipromosikake minangka Kabiskopan Tocantinópolis

Referensi[besut | besut sumber]