Menyang kontèn

Kabiskopan Pesqueira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Pesqueira

Dioecesis Pesqueirensis
Catedral Santa Águeda (2010)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba10.065 km2 (3.886 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
410,200
370,200 (90.2%)
Paroki25
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké5 Desember 1910 (113 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santa Águeda
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJosé Luiz Ferreira Salles, C.Ss.R.
Peta

Kabiskopan Pesqueira (Latin: Dioecesis Pesqueirensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Pesqueira, provinsi grejawi Olinda e Recife, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 5 Desember 1910: Didegake minangka Kabiskopan Floresta saka Kabiskopan Olinda
  • 2 Agustus 1918: Ganti jeneng dadi Kabiskopan Pesqueira

Referensi[besut | besut sumber]